KenzaBouw

Over ons

“Waar komt de naam Kenza Bouw vandaan?”

De link naar persoonlijke namen zit namelijk niet in de bedrijfsnaam. Kenza Bouw is een samenvoeging van Kennemerland/Zaanstreek. Het bedrijf is opgericht in 1978 en in 1983 overgenomen door de heer W.L.J. Fritz. De werkzaamheden werden hoofdzakelijk uitgevoerd in Beverwijk, Alkmaar en Amsterdam. Maar onder de leiding van de heer Fritz zijn die uitgebreid naar de Zaanstreek.

In de loop der jaren is de naam van Kenza Bouw een begrip binnen en buiten de Zaanstreek geworden. Inmiddels, sinds 1998, is de dagelijkse leiding in handen van het duo Remon Fritz en Mark Wiegersma.

Werkwijze

Wij zijn er om u te ondersteunen zodra er plannen ontstaan voor de nieuwbouw of verbouw van uw woning of bedrijfspand. Wij gaan samen met u de volgende punten na om aan de hand hiervan een offerte op te stellen. Deze bespreken wij vervolgens met u om tot een akkoord te komen. Verder wordt er nog gevraagd om BouwGarant deelnemer te worden en maken wij een projectplanning voor u. Na opnieuw een akkoord te krijgen worden de bouwwerkzaamheden gestart.

This is the heading

This is the heading

This is the heading

Noodzakelijke bouwvergunning

Sinds de invoering van de Wet Algemene Bepalingen Omgevingsrecht (WABO) op 1 oktober zijn een aantal verbouwingen vergunningsvrij. Een check hiervoor kunt u doen op het Omgevingsloket. Als de door u gewenste verbouwing echter vergunningsplichtig is, zal er een omgevingsvergunning (voorheen bouwvergunning) aangevraagd moeten worden. Dit kunt u zelf met een architect of bouwkundig tekenbureau regelen, maar ook deze werkzaamheden kunnen wij uit handen nemen. Door onze jarenlange ervaring hebben wij goede bedrijven om ons heen.

Scroll naar boven