KenzaBouw

Bedrijfsprofiel

“Waar komt de naam Kenza Bouw vandaan?”

De link naar persoonlijke namen zit namelijk niet in de bedrijfsnaam. Kenza Bouw is een samenvoeging van Kennemerland/Zaanstreek. Het bedrijf is opgericht in 1978 en in 1983 overgenomen door de heer W.L.J. Fritz. De werkzaamheden werden hoofdzakelijk uitgevoerd in Beverwijk, Alkmaar en Amsterdam. Maar onder de leiding van de heer Fritz zijn die uitgebreid naar de Zaanstreek.

In de loop der jaren is de naam van Kenza Bouw een begrip binnen en buiten de Zaanstreek geworden. Inmiddels, sinds 1998, is de dagelijkse leiding in handen van het duo Remon Fritz en Mark Wiegersma.

Lidmaatschappen

Kenza Bouw is onder andere lid van Bouwend Nederland. Uitsluitend bouwbedrijven met aannemerspapieren kunnen en mogen lid worden van dit overkoepelend orgaan.Aannemers die lid zijn van deze organisatie worden jaarlijks getoetst op de regels en voorschriften zodat de kwaliteitsnorm gehandhaafd blijft.Veiligheid is ook een van de speerpunten van ons bedrijf. Veiligheid met materieel, materiaal en werkzaamheden die zijn vastgelegd volgens VCA ** norm.

Verzekeringen zijn in het belang van de opdrachtgever en de uitvoerende partij.Een CAR-verzekering (Construction All Risk) is nodig tegen risico op het werk. Uiteraard zijn onze werken voorzien van een CAR-verzekering.Bouw- & verbouwverzekeringen voor de opdrachtgever kunnen onder gebracht worden bij BouwGarant.Onze werkzaamheden worden uitgevoerd volgens Algemene voorwaarden voor bouwbedrijven.

Contact

Scroll naar boven